|

Ilie Nastase, doua audieri intr-o singura zi

Arestat pentru prima data de autoritati in noaptea de vineri spre sambata pentru conducere in stare de ebrietate, Ilie Nastase a fost interpelat din nou, cateva ore mai tarziu, de aceasta data pentru condus fara un permis valabil. Vineri nu a fost cea mai norocoasa zi din viata lui Ilie Nastase. Initial oprit de politistii Bucuresti si acuzat de conducere in stare de ebrietate, la ora 4 : 45, a fost oprit din nou, putin mai tarziu, ziua, de data aceasta pentru ca a condus fara a avea un permis valabil.

In timpul primei arestari, de care a incercat disperat sa scape, Nastase a fost dus la Institutul national de Medicina Legala unde a refuzat categoric sa faca un test de alcoolemie. A primit o amenda  de 1000 Ron si i s-a suspendat permisul pentru trei luni. O ancheta penala a fost deschisa pentru refuzarea de prelevare a probelor biologice. La randul sau, Ilie Nastase i-a acuzat pe politisti ca au folosit forta pentru a-l aresta si s-a deplasat cu scuterul la spital pentru a obtine un certificat medical. Parasind spitalul, politistii l-au interpelat din nou, pentru o noua contraventie rutiera si a fost condus din nou la sediul Politiei Rutiere. O a doua ancheta a fost deschisa pentru conducere fara permis valabil conform declaratiilor sefului Brigadei Rutiere din capitala, Victor Gilceava.

Surse judiciare arata faptul ca Ilie Nastase a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicand o valoare de 0,54 mg/l alcool pur in aerul expirat. Politistii i-au retinut fostului jucator de tenis permisul de conducere si pentru injuriile aduse politistilor, a primit, dupa cum spuneam mai sus, o amenda de 1000 de lei. Intrebat daca are probleme cu alcoolul, dupa cum spunea si Brigitte Sfat, acesta a r fi declarat ca , consuma si apa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...