|

Ilie Nastase, doua audieri intr-o singura zi

Arestat pentru prima data de autoritati in noaptea de vineri spre sambata pentru conducere in stare de ebrietate, Ilie Nastase a fost interpelat din nou, cateva ore mai tarziu, de aceasta data pentru condus fara un permis valabil. Vineri nu a fost cea mai norocoasa zi din viata lui Ilie Nastase. Initial oprit de politistii Bucuresti si acuzat de conducere in stare de ebrietate, la ora 4 : 45, a fost oprit din nou, putin mai tarziu, ziua, de data aceasta pentru ca a condus fara a avea un permis valabil.

In timpul primei arestari, de care a incercat disperat sa scape, Nastase a fost dus la Institutul national de Medicina Legala unde a refuzat categoric sa faca un test de alcoolemie. A primit o amenda  de 1000 Ron si i s-a suspendat permisul pentru trei luni. O ancheta penala a fost deschisa pentru refuzarea de prelevare a probelor biologice. La randul sau, Ilie Nastase i-a acuzat pe politisti ca au folosit forta pentru a-l aresta si s-a deplasat cu scuterul la spital pentru a obtine un certificat medical. Parasind spitalul, politistii l-au interpelat din nou, pentru o noua contraventie rutiera si a fost condus din nou la sediul Politiei Rutiere. O a doua ancheta a fost deschisa pentru conducere fara permis valabil conform declaratiilor sefului Brigadei Rutiere din capitala, Victor Gilceava.

Surse judiciare arata faptul ca Ilie Nastase a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicand o valoare de 0,54 mg/l alcool pur in aerul expirat. Politistii i-au retinut fostului jucator de tenis permisul de conducere si pentru injuriile aduse politistilor, a primit, dupa cum spuneam mai sus, o amenda de 1000 de lei. Intrebat daca are probleme cu alcoolul, dupa cum spunea si Brigitte Sfat, acesta a r fi declarat ca , consuma si apa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...