Incepe campania de calificare pentru CM 2014

0

Vineri, 07.09.2012 se da startul oficial al campaniei de calificare pentru Campionatul Mondial de fotbal, turneu ce va fi gazduit de Brazilia.

Pentru romani, acesta campanie reprezinta speranta ca selectionata condusa de Victor Piturca va reusi sa revina acolo de unde a lipsit deja prea mult timp: in elita fotbalului mondial.

Primul meci pe care tricolorii in vor disputa vineri, va fi in compania Estoniei, o echipa extrem de incomoda, care a avut un parcurs excelent in preliminariile pentru Euro. Tot ei, insa, au reusit contraperformanta de a pierde in fata Insulelor Feroe, o echipa de amatori.

De cealalta parte, Romania vine dupa o serie de rezultate bune reusite in meciurile amicale, fapt pentru care este vazuta favorita.

Sase puncte ar însemna foarte mult pentru noi. Sa pleci cu sase puncte din start ar însemna s? abordam meciurile urmatoare mai linistiti si apoi orice punct câstigat ar însemna foarte mult. Pe mine nu ma multume?te un meci egal în Estonia. Avem nevoie de cele trei puncte “, a declarat Victor Piturca referindu-se la meciul cu Estonia si la cel cu Andorra pe care ai nostri il vor disputa la numai cateva zile distanta, marti, pe National Arena.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *