|

Incepe campania de calificare pentru CM 2014

Vineri, 07.09.2012 se da startul oficial al campaniei de calificare pentru Campionatul Mondial de fotbal, turneu ce va fi gazduit de Brazilia.

Pentru romani, acesta campanie reprezinta speranta ca selectionata condusa de Victor Piturca va reusi sa revina acolo de unde a lipsit deja prea mult timp: in elita fotbalului mondial.

Primul meci pe care tricolorii in vor disputa vineri, va fi in compania Estoniei, o echipa extrem de incomoda, care a avut un parcurs excelent in preliminariile pentru Euro. Tot ei, insa, au reusit contraperformanta de a pierde in fata Insulelor Feroe, o echipa de amatori.

De cealalta parte, Romania vine dupa o serie de rezultate bune reusite in meciurile amicale, fapt pentru care este vazuta favorita.

Sase puncte ar însemna foarte mult pentru noi. Sa pleci cu sase puncte din start ar însemna s? abordam meciurile urmatoare mai linistiti si apoi orice punct câstigat ar însemna foarte mult. Pe mine nu ma multume?te un meci egal în Estonia. Avem nevoie de cele trei puncte “, a declarat Victor Piturca referindu-se la meciul cu Estonia si la cel cu Andorra pe care ai nostri il vor disputa la numai cateva zile distanta, marti, pe National Arena.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...