Roland-Garros: de ce Novak Djokovic poate juca fara sa fie vaccinat?

0

Jucatorul sarb a fost, cu toate acestea, inlaturat de la Australian Open si mai apoi de la turneul ATP din Statele Unite ale Americii.

A doua saptamana a turneului Roland-Garros este in plina desfasurare si, cei mai cunoscuti jucatori de tenis sunt si ei prezenti. O prezenta a facut mai mult zgomot decat de obicei,cea a unuia din cei mai mari jucatori de tenis, Novak Djokovic. Incapatanarea sa cu privire la refuzul de a se vaccina impotriva Covid-19 a atras dupa sine excluderea sa din cadrul a mai multor turnee. Si, pe retelele sociale celebrul tenismen a fost poreclit Novax Djocovid.

Prezenta sa pe pamantul parizian a starnit numeroase reactii. S-a vaccinat sarbul in cele din urma? El insusi a declarat in repetate randuri ca este “pregatit sa plateasca pretul”, ca este constient de decizia aleasa, ca prefera sa fie exclus de la turnee decat sa fie “intepat”.

Fake Off

Numarul 1 mondial a creat polemica in momenul in care a fost exclus din Australia Open in ianuarie anul trecut. A fost expulzat de pe teritoriu din cauza ca a refuzat sa se vaccineze. Certificatul de scutire a fost respins de catre autoritatile sanitare, care au luat decizia de a-i retrage viza. Sarbul a fost exclus in cele din urma de la mai multe turnee ATP deoarece Statele Unite ale Americii interzic intrarea pe teritoriu persoanelor care nu pot prezenta o dovada valida de vaccinare.

Actualmente, Novac Djokovic participa la a doua tura de Roland Garros. A disputat deja primul meci pe terenul Philippe-Chartrier. Directoarea turneului a declarat ca nimeni si nimic nu se opune participarii lui Djokovic la turneul Roland-Garros.

Singura restrictie care i-ar putea fi impusa este aceea a intrarii pe teritoriu. Serbia face parte din lista tarilor care prezinta un risc epidemiologic crescut, exista obligatia de a prezenta un test negativ la intrarea in tara.

Vezi si:  Când si cum se verifica contul la casele de pariuri online?

Sursa: https://www.20minutes.fr/sport/3296663-20220525-roland-garros-pourquoi-novak-djokovic-peut-jouer-etre-vaccine-contre-covid-19

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *