|

Simona Halep a pierdut finala la Doha

Simona Halep a pierdut finala WTA, si premiul de 916.131 dolari. Dupa ce sambata a fost invinsa de concurenta Belgiana, Elise Mertens la un scor de 3:6, 6:4, 6:3.
Halep, care a coborat pe locul doi in clasamentul mondial, a inceput foarte bine meciul. A parut ca o sa castiga cu usurinta, dar in setul al doilea al partidei Mertens a revenit. Dupa o lupta de 2 ore si 13 minute a pierdut meciul WTA, in potriva concurentei de pe locul 21 clasamentului mondial.
Romanca a inceput meciul cu brake, iar ca raspuns a continuat Mertens cu brake. Halep a ajuns la 3-1, dar Mertens a egalat scorul, de aici Simona a ajuns la 6:3 si asa a castigat primul set. A inceput la fel de bine si partida a doua, a condus cu 2-0, dupa care Mertens a egalat si a cerut o pauza medicala. Dupa pauza Mertens pare mult mai energica de cat Halep, care parea scoasa din ritm. Mertens a revenit in setul al doilea si a catrigat cu 6:4. In ultima partida Mertens conducea cu 2-0, Halep a egalat dar se pare ca au revenit problemele fizice. Iar pana la urma Belgiana a castigat si ultima partida.
Asta a fost primul meci castigat de Mertens, contra Simonei. Celelalte doua mecuri din 2018, romanca le-a castigat cu usurinta. Asta a fost finala cu numarul 34 din cariera lui Simonei din care a castigat 18.
In toamna lui 2018 Simona Halep a avut probleme cu spatele care au complicat sezonul pentru ea. Problemele medicale puteau fi vazute si in meciul contra Elise Mertens. Romanca avea mai putina energie, si de mai multe ori se tinea de spate si in timpul meciului.
Simona continua fara Thierry van Cleemput, dupa pierderea finalei Doha. Dar zvonurile sustin ca acest lucru nu are legatura cu decizia ei. Are nevoie de libertate si isi doreste sa rezolve problemele singura, dar Halep si fostul lui antrenor au ramas prieteni.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...