Achizitionarea Twitter: 12 cifre surprinzatoare cu privire la aceasta retea sociala puternica si fragila deopotriva

0

Dupa multe peripetii, dupa multe controverse, Elon Musk a achizitionat in cele din urma reteaua sociala Twitter pentru suma de 44 de miliarde de dolari. O suma imensa pentru o retea careia i se reproseaza pierderi de viteza si care, in ultimul trimestru al anului, a pierdut o suma mare de bani. Iata achizitionarea Twitter in cateva cifre, surprinzatoare de altfel.

Achizitionarea Twitter a avut loc pe data de 27 octombrie 2022. Semnatura vanzarii, pentru suma de 44 de miliarde de doari a foat urmata imediat de concedierea a trei persoane aflate la conducere.

Odata cu Twitter, Elon Musk isi ofera o retea sociala extrem de populara in randul jurnalistilor, o retea sociala extrem de cunoscuta. Insa, din pacate, departe de a fi puternica. Iata cateva puncte de reper cu privire la ce reprezinta la momentul actual reteaua sociala reprezentata de o pasare albastra.

44 de miliarde de dolari

Achizitionand Twitter pentru suma de 44 de miliarde de dolari, suma luata in mare parte din patrimoniul personal, Elon Musk realizeaza una din cele mai importante achizitii din domeniul tech. In 2014, Facebook a scos 22 de miliarde pentru a-si oferi Whatsapp. In 2016, Microsoft a oferit 26,2 miliarde pentru a achizitiona reteaua profesionala LinkedIN, cea mai mare achizitie facuta vreodata.

436 milioane de utilizatori regulati

Conform anchetei Hootsuite – We Are Social Digital 2022, Twitter numara 436 de milioane de utilizatori activi in ianuarie 2022 ceea ce o plasa pe locul 15 in topul celor mai populare retele sociale in lume.

Un numar ridicat de barbati

In iulie 2022, 72,7% din utilizatori erau barbati in timp ce doar 27,3 % sunt femei.

Vezi si:  Bitdefender Antivirus Free Edition, primul antivirus gratuit din lume compatibil cu Windows 8

Un sfert din trafic in SUA

Numai putin de 25% din traficul de pe Twitter vine din SUA, 15% din Japonia, 5,47 % din Regatul Unit, 4% din Brazilia si 3% din Spania si Canada.

 

Sursa: https://www.ouest-france.fr/high-tech/twitter/douze-chiffres-etonnants-sur-twitter-le-reseau-social-a-la-fois-puissant-et-fragile-679d149e-56b7-11ed-844b-6884844cd59f

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *