Bitdefender Antivirus Free Edition, primul antivirus gratuit din lume compatibil cu Windows 8

0

Romanii de la Bitdefender au anuntat ca produsul lor Bitdefender Antivirus Free Edition este primul antivirus din lume care este compatibil cu sistemul de operare Windows 8 ce va fi lansat peste aproximativ o luna de zile. Antivirusul este distribuit in mod gratuit numai in Romania.

Specialisti de la Bitdefender au decis sa realizeze aceasta compatibilitate cu Windows 8, deoarece pericolul infectiilor cu virus nu a fost eradicat, desi noul sistem de operare produs de Microsoft vine cu imbunatatiri considerabile pe partea de securitate. Bitdefender Antivirus Free Edition utilizeaza cele mai avansate tehnologii pentru a va oferi siguranta impotriva virusilor, dar si a datelor si ruleaza pe resurse minime pentru a nu va incetini calculatorul. Mai mult, antivirusul este foarte usor de utilizat si nu necesita configurari la instalare sau atunci cand este pornit, activitatea celui care il utilizeaza fiind fluenta si fara intreruperi.

Bitdefender a fost ales cel mai bun ativirus din lume in 2011 si 2012 de catre AV-Test. Acest articol este unul dintre cele mai bune stiri it pe care Romania le-a primit in ultimi anii, plasandu-ne astfel in topul granzilor in materie de securitate.

Produsul celor de la Bitdefender acopera toate sitemele de operare, de la XP SP2, pana la ultimul sistem de operare dezvoltate de Microsoft si anume Windows 8. Este solutia perfecta pentru persoanele care isi doresc un produs eficient si discret, astfel putand uita de el dupa instalare, acesta facandu-si treaba excelent.

In ultimul an numarul amenintariilor informatice a crescut cu peste 16 milioane, acesta ajungand la un total de aproape 80 milioane de mostre cunoscute, conform spuselor celor de la AV-Test, organizatia independenta de testare a produselor antivirus.

Vezi si:  Achizitionarea Twitter: 12 cifre surprinzatoare cu privire la aceasta retea sociala puternica si fragila deopotriva

Personal, sunt mandru ca acest produs este dezvoltat de romani, ba mai mult, este cel mai bun antivirus din lume. Sustin ideile si produsele romanesti si imi doresc ca pe viitor sa vad cum produsele de la noi acapareaza piata europeana, poate chiar si cea internationala.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *