|

Cele mai bune accesorii pentru iPad in 2021

Daca esti in cautarea unei modalitati mai eficiente de a conecta mai multe periferice si chiar un ecran la dispozitivul tau iPad, atunci aceste accesorii sunt facute pentru tine.

Pentru unii, iPad de la Apple este mai mult decat o simpla tableta. Este vorba despre un veritabil computer. Datorita numeroaselor tehnologii moderne, iPad nu a semanat niciodata mai tare cu un laptop.

Anker USB-C Hub 7 in 1, o solutie la pret scazut

Hub-ul USB-C 7 in 1 de la Anker este cea mai abordabila optiune din selectia noastra, in jur de 37 de euro. Numele include numarul de porturi pe care il poseda. Mai precis, acest hub Anker dispune de doua porturi USB-A, un port USB-C cu Power Delivery pana la 85W pentru incarcarea iPad-ului sau laptopului, un port HDMI si un loc pentru o card SD standard.

CalDigit USB-C Soho Dock, conecteaza accesorii si aparate diferite si variate la iPad

Cu 15 euro in plus fata de adaptorul oferit de Apple (95 de euro), poti obtine CalDigit USB-C Soho Dock. Cu un total de 8 porturi, poti conecta accesorii si aparate aleatorii la iPad fara sa fii nevoit sa te intrebi ce trebuie sa scoti din priza.

TwelveSouth Hover Bar Duo imita senzatia unui computer de birou

Chiar daca HoverBar Duo nu este un hub, se pregateste sa fie inclus in aceasta lista deoarece ofera o modalitate de a folosi un iPad intr-un mod care imita senzatia unui computer de birou. Poti combina HoverBar Duco cu HyperDrive Power si vei beneficia de un numar mare de porturi si configuratii similare cu cele oferite de Studio Dock pentru suma de aproximativ 90 de euro.

Tipul de accesoriu sau de hub dorit pentru iPad-ul tau va depinde de buget si de modul in care folosesti tableta zi de zi. HoverBar Duo este fara indoiala cea mai polivalenta solutie din intreaga lista.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented