CES 2018- cel mai subtire laptop din lume este la fel de subtire ca un smartphone

0

 

Noua versiune propusa de Acer pentru Swift 7 se pare ca este cea mai subtire versiune propusa pana acum pentru un laptop. Cu o grosime de doar 8,98 mm, acest latop va putea fi comercializat incepand cu luna aprilie.

In direct de la CES. Aproape la fel de subtire ca si un smartphone. Datorita miniaturizarii componentelor lor, laptopurile devin din ce in ce mai subtiri, mai fine si mai lejere. Dovada si cu cel mai recent model propus de Acer, la Consumer Electronic Show, din Las Vegas.

Si noul model propus de Acer nu este doar foarte subtire. Este extrem de performant in acelasi timp. Acesta are un ecran foarte subtire, dar care reda cele mai stralucitoare imagini, subtire  de 14 inch Full HD si SD de 256GB, 8GB RAM, carcasa din aluminiu si are un procesor foarte  puternic Intel Core i7, dar si o durata de viata  a bateriei pe intreaga zi cu o conexiune 4G LTE.

Conexiune 4G. Dar cea mai interesanta noutate propusa de Acer ramane una foarte discreta. Se asunde intr-o parte, pe lateral, prezentand un lacas pentru o cartela SIM. Deci pe langa Wi-Fi, laptopul va putea fi conectat la 4G.

Iar cei care adora cele mai recente si mai performante tehnologii, vor fi extrem de incantati cu siguranta. Laptopul prezinta si un cititor de amprente digitale pentru a te putea identifica la fel ca in cazul telefoanelor smartphone ultimul racnet. Viitorul se pare ca acesta este si este deja aici.

Dar aceasta finete si performanta vine cu un pret pe masura. Noul model va putea fi comercializat la un pret pornind de la 1.799 euro. Dar vor exista si alte modele, nu atat de subtiri, la un pret mai accesibil.

Vezi si:  Posibile specificatii iPhone 5S dar si pretul sau
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *