|

CES 2018- cel mai subtire laptop din lume este la fel de subtire ca un smartphone

 

Noua versiune propusa de Acer pentru Swift 7 se pare ca este cea mai subtire versiune propusa pana acum pentru un laptop. Cu o grosime de doar 8,98 mm, acest latop va putea fi comercializat incepand cu luna aprilie.

In direct de la CES. Aproape la fel de subtire ca si un smartphone. Datorita miniaturizarii componentelor lor, laptopurile devin din ce in ce mai subtiri, mai fine si mai lejere. Dovada si cu cel mai recent model propus de Acer, la Consumer Electronic Show, din Las Vegas.

Si noul model propus de Acer nu este doar foarte subtire. Este extrem de performant in acelasi timp. Acesta are un ecran foarte subtire, dar care reda cele mai stralucitoare imagini, subtire  de 14 inch Full HD si SD de 256GB, 8GB RAM, carcasa din aluminiu si are un procesor foarte  puternic Intel Core i7, dar si o durata de viata  a bateriei pe intreaga zi cu o conexiune 4G LTE.

Conexiune 4G. Dar cea mai interesanta noutate propusa de Acer ramane una foarte discreta. Se asunde intr-o parte, pe lateral, prezentand un lacas pentru o cartela SIM. Deci pe langa Wi-Fi, laptopul va putea fi conectat la 4G.

Iar cei care adora cele mai recente si mai performante tehnologii, vor fi extrem de incantati cu siguranta. Laptopul prezinta si un cititor de amprente digitale pentru a te putea identifica la fel ca in cazul telefoanelor smartphone ultimul racnet. Viitorul se pare ca acesta este si este deja aici.

Dar aceasta finete si performanta vine cu un pret pe masura. Noul model va putea fi comercializat la un pret pornind de la 1.799 euro. Dar vor exista si alte modele, nu atat de subtiri, la un pret mai accesibil.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...