HTC One si aparitia lui intarziata pe piata

0

Compania taiwaneza HTC avea probleme cu vanzarile de smartphone-uri inca de anul trecut cand au lansat HTC One X, un smartphone decent, dar care nu aducea nimic nou in peisaj, nici o schimbare majora in ceea ce privea design-ul sau ori facilitatile oferite catre utilizatorul final.

In afara de acest lucru, lansarea lui HTC One X a survenit intr-un moment cat se poate de neinspirat pentru ca in aceeasi perioada au lansat si cei de la Samsung mult asteptatul Galaxy S3 care a furat startul si a ajuns in cele din urma smartphone-ul numarul 1 in anul 2012.

Probabil am fi crezut ca cei de la HTC si-au invatat lectia, iar anul acesta lucrurile vor fi diferite mai ales ca vanzarile de smartphone-uri HTC nu sunt tocmai conform planurilor, ba chiar unii spuneau ca cei de la HTC sunt deja cu un picior in groapa. Deci, toate sperantele se indreptau acum catre HTC One, noul smartphone de top, modelul care avea ca sarcina redobandirea increderii utilizatorilor in compania HTC.

Smartphone-ul a fost lansat oficial inaintea lui Galaxy S4 cu aproximativ o luna, mai exact in data de 19 februarie. La prima aparitie in public HTC One a facut valuri, mai toata lumea aplauda frenetic noul rege neinoronat al smartphone-urilor de pretutindeni. Cu un design nou, cu o carcasa unibody confectionata cu ajutorul unei tehnologii avansate dintr-un aliaj de aluminiu si policarbonat, cu un display fabulos, o camera foto/video ce aduce la randul ei o tehnologie noua, cu o configuratie hardware nemaipomenita, cu un sistem de operare personalizat cu Tocuhwizz si mai noul Blinkfeed, HTC One era deja un campion in ochii tuturor, un smartphone de top veritabil.

Vezi si:  Cele mai bune accesorii pentru iPad in 2021

Totusi bucuria nu a durat atat de mult cat ne asteptam pentru ca a trebuit sa asteptam si sa tot asteptam, am pierdut si gecile de iarna, am lasat in sifoniere si bluzele de primavara ca intr-un final sa ne punem tricourile pe noi, iar HTC One tot nu a ajuns in magazinele din Romania. Asta in conditiile in care, Samsung Galaxy S4 a fost lansat oficial pe 14 martie si adus pestoc in magazine in data de 26 aprilie.

Este clar ca cei de la HTC au pierdut si de data aceasta lupta, dar mai ramane o miza foarte importanta: va reusi HTC One sa readuca pe linia de plutire compania taiwaneza sau nu? In cazul in care HTC One se vinde bine cu siguranta acesta va aduce beneficii si pe termen mediu si lung deoarece HTC si-au anuntat intentia de a lansa si o varianta mini a smartphone-ului (un mic paradox) dupa varianta brevetata cu succes de Apple cu al lor iPad Mini si apoi de Samsungcu al lor Galaxy S3 mini.

Acest lucru cred ca il vom vedea cel mai clar la sfarsitul anului, iar singurul lucu cert acum este ca HTC One va intra pe stoc incepand cu data de 15 mai 2013 la mai multe magazine online din tara.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *