Industria wireless este la un pas de o schimbare uriasa care va schimba modul in care ne folosim smartphone-urile – iata 3 imbunatatiri pe care 5G le va aduce telefonului tau

0

De ani de zile, auzim despre modul in care retelele de 5G viitoare vor schimba modul in care accesam internetul, revolutionand industriile de la agricultura la productie si sectorul auto.

Insa acum, dupa ani buni, 2020 pare sa fie anul in care 5G ajunge in sfarsit la curent.

Principalii operatori de telefonie mobila precum Verizon, AT&T, Sprint si T-Mobile au lansat retele 5G in anumite orase din Statele Unite, iar producatorii de smartphone-uri precum Samsung si Motorola au lansat deja telefoane cu capacitate 5G. Apple este de asteptat sa-si lanseze primul iPhone 5G in 2020, iar vanzarile de telefoane 5G trebuie sa depaseasca 1 miliard de unitati pana in 2025, potrivit Strategiei Analytics.

Dar, pe masura ce 2020 se apropie, exista o intrebare importanta: La ce ne putem astepta exact de la telefoanele noastre atunci cand retelele 5G devin norma?
Va fi mult mai usor sa primiti un semnal atunci cand va aflati intr-un mediu aglomerat.
Lupta pentru a efectua un apel telefonic, a trimite un mesaj text sau a folosi orice aplicatie care necesita internetul in timpul unui eveniment aglomerat va fi in curand o problema din trecut.
“Fiecare tehnologie trebuie sa rezolve o problema”, a spus Amon. “3G a fost despre [furnizarea] de internet wireless, 4G era despre banda larga pe un telefon, [5] este pentru o societate matura conectata fara fir.”
Planurile de date nelimitate vor fi mult mai comune.

Transportatorii majori precum Sprint, T-Mobile, Verizon si AT&T ofera toate planuri de date nelimitate, insa unele dintre aceste optiuni sunt adesea cu compensari precum viteze mai mici, dupa ce o anumita limita de date a fost lovita sau o calitate video mai mica.

Vezi si:  Achizitionarea Twitter: 12 cifre surprinzatoare cu privire la aceasta retea sociala puternica si fragila deopotriva

Aplicatiile nu vor fi limitate de hardware-ul de pe telefon.
Intrucat retelele 5G vor fi capabile sa conecteze dispozitivele mobile la cloud mai fiabil decat inainte, aplicatiile vor putea executa operatiuni infometate cu putere din cloud si sa le transmita telefonului tau, spune Amon. Aceasta inseamna ca performanta nu va fi neaparat legata de hardware-ul din telefonul tau, ceea ce ar putea activa o noua clasa de aplicatii „super”, potrivit Amon.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *