Posibile specificatii iPhone 5S dar si pretul sau

0

Avem data de lansare a iPhone-ul 5S, culori, si specificatii, dar totusi, toate sunt numai zvonuri, mai putin data de lansare, care a fost confirmata de un email de la Apple prin care invita mass-media la un eveniment la care teoretic ar trebui sa aiba loc lansarea noului terminal. Avand in vedere toate zvonurile mai sunt putine lucruri care ar putea sa ne surprinda la lansare.

E aproape sigur ca Apple va lansa iPhone 5S pe 10 septembrie, iar o publicatie din japonia a spus chiar ca vanzarile in Japonia vor incepe chiar de pe 20 septembrie sau cel tarziu in Noiembrie. iPhone 5S in Romania va aparea cu siguranta la inceputul lunii octombrie sau chiar mai tarziu.

Totusi, va prezint cateva specificatii tehnice ce ar putea fi prezente in noul iPhone 5S:

  • Suport pentru 3G/4G: iPhone-urile 5S si 5C ar putea avea suport pentru retelele 4G care devin din ce in ce mai raspandite.
  • Camera:Pentru un cumparator normal, in primul rand conteaza camera aparent.Iar iPhone 5S va aduce cu siguranta imbunatari la acest capitol. Camera va avea o apertura mai mare, la fel de mare ca cea de pe HTC One cu un dublu blit. Daca zvonul se va adeveri, apertura va fi cu mult mai mare decat cea de pe iPhone 5, ceea ce va insemna ca va intra mai multa lumina, rezultand intr-o calitate a imaginilor mult mai buna si o performanta sporita in conditii de luminozitate redusa.
  • Scanner de amprenta in butonul de Home: Tehnologia ce va fi folosita va veni cu siguranta de la AuthenTec, o firma de senzori de amprenta pe care Apple a achizitonat-o anul trecut. In mare, iPhone 5S ar putea face tehnologia biometrica mai poulara, imbunatatind platile electronice, si totodata usurand obtinerea muzicii si a datelor cu caracter privat de pe internet.
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *