|

Retele sociale pe care profesionistii ar trebui sa le exploreze

Dupa scandalurile Cambridge Analyctica si Alex Jones, retelele sociale traditionale – precum Facebook sau Twitter – au acum reputatia patata. Google France si-a inchis deja pagina Google +. Iata care sunt retelele sociale la care profesionistii pot apela.

Daca ai un magazin online sau o companie cu siguranta ai si pagina de Facebook, cont pe Instagram, pe Twitter sau Snapchat pentru a schimba idei cu colaboratorii sau cu clientii, sau pur si simplu pentru a te face cunoscut. Insa, afectate din cauza numeroaselor scandaluri din ultima vreme, retelele sociale traditionale pierd din ce in ce mai multi utilizatori. Ce alternative exista?

PixelFed, un Instagram descentralizat. Instagram apartinand retelei sociale Facebook, Flickr a fost instrainat unei companii cunoscute sub numele de SmugMug care se ocupa cu comertul de fotografii si Picasa a fost abandonat de Google…fotografii amatori si profesionisti au nevoie de o anumita independenta si s-au indreptat spre PixelFed, o solutie prin care pot da share la poze descentralizate.

Mastodon, o retea sociala descentralizata. Aratata de cele mai multe ori cu degetul, considerata reteaua sociala anti-Twitter, Mastodon este o retea sociala vedeta in momentul in care vorbim despre descentralizare. Aici, fiecare utilizator in parte isi alege salonul de discutii dupa care poate trimite mesajele dorite.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...