Keira Knightley va deveni Coco Chanel

0

Toata lumea o iubeste pe Coco. Chanel a devenit o inspiratie pentru femeile din intreaga lume, oferindu-le, in vremuri precare, un stil unic, emancipat, care le contura un aer puternic, dar elegant.
Chanel s-a gandit de ce femeile nu ar putea imbraca costume barbatesti, pastrandu-si totodata esenta feminina si farmecul seducator intangibil. Coco a fost o revolutionara, care s-a debarasat de acele rochii care incorsetau femeile si nu le ofereau libertate de miscare.
Numeroase filme s-au facut despre viata ei, cel mai recent fiind Coco before Chanel, avand-o in rolul principal pe minunata frantuzoiaca Audrey Tautou.

Iata ca acum, lumea modei ravneste la un nou film despre Chanel, iar regizorul acestui scurt-metraj va fi insusi Karl Lagerfeld. Filmul sarbatoreste 100 de ani de la aparitia primului magazinas Chanel din Deauville, Franta. De aceasta data nu va mai fi o frantuzoiaca cea care o va juca pe Coco, ci ravisanta Keira Knightley, care are totusi trasaturicu iz frantuzesc.

Keira este momentan imaginea campaniei Mademoiselle de la Chanel. Scurt-metrajul va fi proiectat pentru prima oara in Singapore, la urmatorul eveniment Chanel, in luna mai.

Lagerfeld va recrea vechiul Deauville cu farmecul lui de orasel mic aflat la mare prin decoruri retro, iar filmarile vor avea loc in Paris. Actrita Clotilde Hesme o va interpreta pe Adrienne, matusa lui Coco Chanel.

Printre alte figuri celebre care vor aparea in film se numara modelul Stella Tennant, muza Tallulah Harlech si cel mai recent star de prezentari de moda al lui Lagerfeld, Hudson Kroenig, care va interpreta un tanar nepot.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *