Slabeste rapid si usor cu dieta cu banane

0

Dieta cu banane este originara din Japonia si vine cu o promisiune tentanta, te va ajuta sa slabesti 4 kilograme in 4 zile. Iti spunem totul despre aceasta dieta in cele ce urmeaza.

Dieta cu banane a fost inventata de catre Sumiko Watanabé, o farmacista din Osaka care si-a dorit sa isi ajute sotul sa slabeasca.

Principiul acestei diete : consuma banane proaspete, intre 1-4 la micul dejun consumand apa intre timp. La mesele urmatoare poti consuma ce vrei in afara de produse lactate. Apa se va consuma la temperatura camerei, este singura bautura permisa in timpul acestei diete.

Cate kilograme poti pierde cu ajutorul dietei cu banane? In cazul in care esti in cautarea unei diete rapide, fulger, care sa te scape de cateva kilograme in plus inainte de un eveniment sau inainte de vacanta incearca aceasta dieta. Pe langa faptul ca vei reusi sa slabesti, vei scapa de problemele digestive. Singura conditie pe care trebuie sa o respecti este sa nu depasesti numarul de 1000 de calorii pe zi, timp de 3-4 zile cat dureaza aceasta dieta.

Cum ne poate ajuta banana sa slabim? Banana ne ajuta sa slabim datorita continutului de lipaza, o enzima care favorizeaza degradarea metabolica a grasimilor stocate in organism. Banana este de mare ajutor deoarece ne ajuta sa scapam de senzatia de foame. Consumata dimineata, ne permite sa reducem aporturile calorice din restul zilei. Banana este intr-adevara bogata in lipaza, o enzima care faciliteaza digestia, in fibre care vin cu senzatia de satietate si este mult mai saraca in calorii decat credem.

Avantajul dietei cu banane este ca nu provoaca carente deoarece nu exista restrictii in privinta pranzului sau cinei. Cele patru banane consumate la micul dejun au un consum mult mai scazut de calorii decat cerealele consumate in mod obisnuit.

Vezi si:  Diete eficiente
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *