Noi modele de ghete pentru barbati in magazinul StoneCreek.eu!

0

A venit toamna, va veni iarna, si StoneCreek va spune sa fiti pregatiti pentru aceasta perioada a anului. Si cum altfel decat cumparandu-va ghete barbati? Asta pentru ca in acest sezon au intrat in stocul magazinului o multime de modele noi de ghete de la 10 marci diferite.

Intre acestea zece sunt si doua marci noi de incaltaminte pentru barbati, este vorba despre Dr Martens, care are doua modele de ghete pentru barbati, si despre CA4LA, cu un singur model de ghete. Insa suntem convinsi ca pe viitor vor fi mai multe modele din partea amandurora.

Dezvotand putin, cele doua brand-uri noi sunt cu totul diferite, fiecare avand stilul sau si publicul propriu caruia se adreseaza. Asta le face foarte speciale si foarte indragite de tineri. Asa este, ambele brand-uri se adreseaza tinerilor, insa stiim cu totii cat de diferiti sunt tinerii si cat de mult isi doresc ei sa fie diferiti. Asadar, fiecare se adreseaza unui public de tineret distinct.

Si de aceasta data, fiecare brand si-a pastrat stilul cu care s-a consacrat. Bonneville a pastrat stilul elegant, Vintique are mereu introduse elemente vintage, Wagoneer se pastreaza mereu cu multa masculinitate, Serengeti nu are momentan modele noi, insa cele din colectia trecuta sunt foarte actuale si la reducere de 40%, Edox se mentine pe genul casual, iar nu in cele din urma, Cruyff este clar sport sau cel mult fashion sport.

Trebuie sa stiti ca toate aceste branduri au si modele mai vechi, din sezonul trecut, care insa le gasiti cu reduceri semnificative. Acestea pentru ca este mai important sa incalti ceea ce iti place, nu neaparat ce este la moda. Asa ca intrati in magazin si incepeti sa va faceti provizii de ghete pentru sezonul rece.

Vezi si:  Importanta ochelarilor de soare
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *