|

Boring Phone, creat pentru a te scapa de dependenta de telefon

Cat de sanatoase sunt obiceiurile noastre digitale face subiectul a numeroase dezbateri in timp ce chiar si Apple si Google isi construiesc unelte de “bunastare digitala” pentru sistemele lor de operare. Acum a sosit BoringPhone, un dispozitiv proiectat pentru ca tu sa petreci mai putin timp holbat la ecranul mic din mana ta.

BoringPhone este un receptor Android destul de simplu- 5,5 inch, Xioma MI A1 cu software personalizat. Acest software iti va oferi caracteristicile cheie ale unui telefon, in timp ce elimina trei dintre cele mai mari distrageri: email, web si retele sociale.

De fapt, nu este magazin de aplicatii pe BoringPhone. Poti cumpara telefonul cu ceea ce este pe el si asta este totul. Aplicatiile preinstalate includ o aplicatie pentru mesaje, camera, o aplicatie de harta si un instrument de sincronizare pentru contacte si calendar.

In plus, mai primesti si un calculator, o aplicatie pentru poze, notepad, ceas, aparat de inregistrare, lanterna si o aplicatie pentru FM radio. Toate acestea sunt aplicatii gratuite sau de multe ori preinstalate de Apple, Google si altele.
Ideea este ca nu esti constant bombardat cu notificari si distras de like-uri pe Instagram, WhatsApp, Twitter sau YouTube, dar in acelasi timp ai toate caracteristicile pe care le-ai primi pe oricare alt telefon de baza. In primul rand harta, camera si abilitatea de a asculta muzica.

Aplicatiile pe care creatorii lui BoringPhone le-au ales ca si AntennaPod si OsmAnd nu sunt atat de lustruite ca si alternativele mai cunoscute, dar isi fac treaba perfect si nu ne putem plange de functionalitate.
Cu aceste aplicatii primim mai putin, de exemplu nu o sa avem acces la locurile salvate pe Google Maps, dar chiar asta este si ideea. Ca bonus, primim extra securitate, pentru ca companiile mari de tehnologie nu ne pot urmari la orice pas.

La fel, este o alegere perfecta pentru copii, pentru ca putem ramane in contact cu ei, pot asculta muzica si pot face poze, dar nu au acces la internet si retele sociale.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...