Boring Phone, creat pentru a te scapa de dependenta de telefon

0

Cat de sanatoase sunt obiceiurile noastre digitale face subiectul a numeroase dezbateri in timp ce chiar si Apple si Google isi construiesc unelte de “bunastare digitala” pentru sistemele lor de operare. Acum a sosit BoringPhone, un dispozitiv proiectat pentru ca tu sa petreci mai putin timp holbat la ecranul mic din mana ta.

BoringPhone este un receptor Android destul de simplu- 5,5 inch, Xioma MI A1 cu software personalizat. Acest software iti va oferi caracteristicile cheie ale unui telefon, in timp ce elimina trei dintre cele mai mari distrageri: email, web si retele sociale.

De fapt, nu este magazin de aplicatii pe BoringPhone. Poti cumpara telefonul cu ceea ce este pe el si asta este totul. Aplicatiile preinstalate includ o aplicatie pentru mesaje, camera, o aplicatie de harta si un instrument de sincronizare pentru contacte si calendar.

In plus, mai primesti si un calculator, o aplicatie pentru poze, notepad, ceas, aparat de inregistrare, lanterna si o aplicatie pentru FM radio. Toate acestea sunt aplicatii gratuite sau de multe ori preinstalate de Apple, Google si altele.
Ideea este ca nu esti constant bombardat cu notificari si distras de like-uri pe Instagram, WhatsApp, Twitter sau YouTube, dar in acelasi timp ai toate caracteristicile pe care le-ai primi pe oricare alt telefon de baza. In primul rand harta, camera si abilitatea de a asculta muzica.

Aplicatiile pe care creatorii lui BoringPhone le-au ales ca si AntennaPod si OsmAnd nu sunt atat de lustruite ca si alternativele mai cunoscute, dar isi fac treaba perfect si nu ne putem plange de functionalitate.
Cu aceste aplicatii primim mai putin, de exemplu nu o sa avem acces la locurile salvate pe Google Maps, dar chiar asta este si ideea. Ca bonus, primim extra securitate, pentru ca companiile mari de tehnologie nu ne pot urmari la orice pas.

Vezi si:  Huawei Mate X vs Galaxy Fold

La fel, este o alegere perfecta pentru copii, pentru ca putem ramane in contact cu ei, pot asculta muzica si pot face poze, dar nu au acces la internet si retele sociale.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *