Australian Open: Novac Djokovic asteapta un raspuns in urmatoarele saptamani

0

Interzis sa intre pe teritoriu australian timp de trei ani, Novac Djokovic spera ca sanctiunea va fi ridicata pentru a putea participa la Australian Open. In plus, persoanele nevaccinate pot intra de acum inainte in tara, restrictiile au fost ridicate.

Dupa imensa polemica din ianuarie 2022, ce se va intampla in ianuarie 2023? La inceputul acestui an, Novac Djokovic, care avea o autorizatie sa intre in Australia fara sa fie vaccinat impotriva Covid-19, a fost trimis acasa fara sa aiba oportunitatea de a disputa primul Grand Schlem al anului si a mai fost sanctionat cu interdictia de a intra in tara timp de trei ani, in urma anularii vizei. Noua luni mai tarziu, Australia si-a deschis granitele pentru cei nevaccinati insa Serbia nu are inca acces pe teritoriu. Cu toate acestea, Novac Djokovic spera sa fie gasita o solutie in cele din urma. Sportivul a declarat ca se comunica cu oficialii din cadrul Australian Open si cu organizatiile guvernamentale prin intermediul avocatilor.

Privat in egala masura de turneele nord-americane anul acesta, in special de US Open, Novack Djokovic isi doreste ca alegerea sa, de a nu se vaccina, sa fie respectata si spera sa primeasca unda verde in Australia in cele din urma. Asteapta din nou o autorizatie. Are interdictie sa intre in tara insa spera ca aceasta din urma va fi ridicata. Spera sa primeasca un raspuns pozitiv din partea autoritatilor australiene.

Djokovic este motivat

Sportivul a fost nevoit sa se multumeasca cu 10 turnee anul acesta (12 daca punem la scooteala Rolex Paris Masters si Masters de la Torino) si spera sa isi reia cursul normal al carierei incepand cu anul viitor, mai ales in Australia. A declarat ca este mai motivat ca niciodata ina mingea este pentru moment pe terenul autoritatilor asutraliene.

Vezi si:  Gigi Becali sustine ca a primit o oferta de 14 milioane de euro pentru "perla" vicecampioanei

Sursa: https://sports.orange.fr/tennis/open-australie/article/open-d-australie-djokovic-attend-une-reponse-dans-les-prochaines-semaines-CNT000001TYmpS.html

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *