De ce este bine sa analizezi mai multe case de pariuri

0

Din ce in ce mai multe case de pariuri incep sa-si faca aparitia pe piata romaneasca. Acest lucru nu poate decat sa ne bucure, deoarece pariorii au de castigat de pe urma ofertelor speciale oferite de acestea zilnic. Multi pariori sunt de parere ca, indiferent de ce casa de pariuri alegi, castigurile vor fi la fel la urma. Insa acest lucru nu este adevarat deoarece cotele difera de la o casa de pariuri la alta. Mai multi decat atat, unele dintre acestea pot oferi anumite tipuri de pariuri pe care concurentii nu le ofera. Nu este de ajuns sa stii sa pariezi, ci trebuie sa stii si la ce agentii sa joci.

case-de-pariuriDe ce trebuie sa analizezi mai multe case de pariuri inainte sa te hotarasti unde joci?

  1. In primul rand, pentru ca valoarea anumitor cote difera de la o casa la alta, iar scopul tau este sa obtii venitul cel mai mare din biletul pe care ti l-ai propus intr-o anumita zi. Asta nu inseamna ca trebuie sa mergi la fiecare casa de pariuri in parte si sa stai sa verifici cota cu cota. In schimb, poti vizita site-urile aferente fiecarei case de pariuri in parte, unde iti va fi mult mai usor sa verifici diferentele dintre cote.
  2. Ofertele zilnice. Aceste oferte constau in cote speciale pentru un anumit numar de evenimente jucate, cote premium si asa mai departe. Spre exemplu, pentru o cota normala de 1.20, daca joci mai mult de 4 evenimente, o casa de pariuri iti poate mari cota la peste 1.30. Cu cat joci mai multe meciuri, cu atat cota va fi mai mare.
  3. Unele case de pariuri ofera informatii in timp real legate de forma unei echipe. Acest lucru iti poate salva timp pentru ca nu vei mai fi nevoit sa deschizi un site de statistici pentru a lua cea mai buna decizie.
Vezi si:  Fotbalul in Romania pe Digi Sport

Dupa cum bine stim, inspiratia si norocul fac parte la orice sistem de pariuri, oricare ar fi el. Insa, pentru a obtine profitul maxim de pe urma unui bilet, este necesar sa cauti cotele cu cea mai buna valoare. Asta este responsabilitatea ta, ca parior, si nu tine de noroc sau inspiratie. Unele case de pariuri te pot orbi foarte usor oferindu-ti cote extravagante pentru niste evenimente cu sanse foarte mici de castig. De aceea este bine sa faci o analiza bine pusa la punct inainte de a alege o anumita casa de pariuri. Ca un sfat, poti urmari casele de pariuri cu cele mai multe modalitati de pariere, deoarece ai de unde alege o cota castigatoare.

Succesul in pariuri sta atat in felul in care jucam, cat si in sistemele pe care le jucam. Unele sisteme pot fi cu adevarat eficiente, in timp ce altele ne pot ruina. Conteaza foarte mult de ce suma de bani dispunem pentru a ne face o strategie. Inainte de a te apuca sa pariezi, ar fi bine sa afli cate ceva si despre sistemele de pariere precum Martingale sau Fibonacci.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *